Beluister de Emotie Meesters Podcast

De Emotie Meesters podcast is voor de zelfbewuste mens, ouder, therapeut, trainer, ondernemer, kortom iedereen die op een doelgerichte manier het gesprek met emoties wenst aan te gaan.

We nemen je mee in een quest op zoek naar het antwoord op de vraag, daadwerkelijk meester worden over mijn emoties, hoe doe ik dat? Hiervoor spreken Martin Springvloed en Niels Hoogenstrijd met door de wol geverfde ervaringsdeskundige, auteurs, trainers en therapeuten. Allen gepokt en gemazeld in de praktijk.

   

Beluister hierboven de meest recente podcast aflevering. In deze aflevering gaat host Niels Hoogenstrijd in gesprek met Dr. Frank C. Bakker. Frank is onderwijskundige, bewegingswetenschapper en sportpsycholoog. Hij is sinds 1976 verbonden aan de Faculteit der Bewegingswetenschappen (FBW) van de VU in Amsterdam. Als universitair hoofddocent was hij verantwoordelijk voor het sportpsychologieonderwijs bij de FBW.

Nieuwsgierig geworden? Wij mogen hoofdstuk 4 van zijn meest recente boek weggeven, download hier: Sportpsychologie, H4: Emoties en sport.

Het volledige boek kun je hier aanschaffen.

Emotie Meesters Kaartenset

Ben je op zoek naar zelfontwikkeling en groei? Onze kaartenset is ontwikkeld om de verdieping met jezelf aan te gaan en tevens een uitstekende tool om in te zetten tijdens coaching sessies en/of therapieën met cliënten.

De Emotie Meesters Kaartenset is weer op voorraad. Bestel hem vandaag voor €24,95 en je ontvangt hem binnen een aantal dagen in huis.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

0